[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
Croatia Naturally Forum • Pogledaj temu - Zadovoljstvo
Forumske objave / Forum Announcements

VAŽNO: Prije registracije na forumu svakako pozorno i u cijelosti pročitajte pravila i uvjete korištenja foruma. Molimo pridržavajte se pravila i uvjeta korištenja foruma, inače vaš korisnički račun može biti obrisan.

IMPORTANT: Before registering on the forum be sure to carefully and fully read forum's terms of use and rules. Please follow the forum's terms of use and rules, otherwise your account may be deleted.


Zadovoljstvo

Teme koje nisu pokrivene forumima iznad.

Zadovoljstvo

PostPostao/la salens » 15 tra 2012 19:06

Zadovoljstvo

Dugo su putovale do plaže. Prijateljice su stigle na letovanje rano ujutro, a već su popodne su krenule na kupanje. Mirjana, Jelena i Olivera se nisu čestito ni raspakovale posle dugog puta, a odmah po dolasku u ovo mesto, „stigli“ su i problemi...
Hej – lupila se po čelu Mirjana. Nisam sigurna da... – nastavila je uspaničenim glasom.
U čemu je problem? Šta se dogodilo? – upitala ju je zabrinutim glasom Olivera.
Ma ništa, uh, grozno ! Po svemu sudeći, zaboravila sam kupaći kostim – odgovorila je Mirjana na upitne poglede dve svoje koleginice sa studija.
Moraćeš da se vratiš do Apartmana, ti si zaista zaboravna, često... – bilo je očigledno da je Jelena veoma ljuta.
Znaš da je Apartman daleko, sačekaj gazdaricu da ti otvori – dodala je.
Olja, zar ne vidiš da je Mira totalno luda – nastavila je tiradu Jelenu.
Čekaj, bre! Vratiće se Mira do soba, osim ako ne želi... – zastala je Olivera u pola rečenice jer su se obrele na raskrsnici.
S jedne strane pružao se put, a strelica je upućivala na Plažu, a drugi pravac bio je označen sa „FKK“.
Ha, ha, zanimljivo, nudistička plaža... – uspešno je Jelena rastumačila međunarodnu oznaku i nastavila da se smeje.
Mirjana, za desetak minuta imam sastanak sa Igorom koji dolazi na dva sata ovde samo da mene vidi i ako propustim sastanak tebe i problema s kupaćim... – sve nervoznija je bila Jelena. Da, pošto nemaš kostim bolje bi bilo da odeš do nudističke, a ja moram da žurim... – reče Jelena i potrča na „Plažu“.
Igrate se gluvih telefona od kada smo stigle, zaista nema smisla! – konstatovala je Olivera i okrenula se na treću stranu.
Suznih očiju Mirjana se strmom stazom spuštala do plaže namenjene osobama koje kupaći kostim smatraju suvišnim odevnim predmetom. Procenila je da bi joj za povratak do apartmana trebalo oko pola sata i zato je odlučila da ipak posluša Jelenin savet.
I tako se Mira polako, nesigurnim koracima spuštala do „onih golaća“, kako je nudiste nazvala Olivera. Bila je veoma razočarana što su je prijateljice napustile, ali je uspela da zaustavi suze.
Kada je konačno stigla na kamenitu plažu, Mirjana se više puta osvrtala da bi na kraju čučnula iza jednog drveta. Prvo je skinula plavu haljinu, a zatim i čipkaste, bele gaćice. U istom trenutku osetila je neverovatnu vrućinu po nagom telu. Želela je da što pre uđe u vodu koja se prostirala pred njom. Raširila je peškir i legla na leđa...
„Možda bih mogao da je pozovem na kafu“, pomislio je Mirko, tridesetogodinji „mali privrednik“ iz tzv. provincije. Već godinama je dolazio na nudističke plaže, ali je danas bio i više nego zadovoljan. Jedna pomalo zbunjena devojka, očigledno ovde prvi put, sporim koracima je izlazila iz mora, pomisli on i odluči da se prošeta što bliže toj mladoj ženi.
„Kao da me ovde svi posmatraju“, pomislila je studentkinja. „Gde li su sada Olja i Jelena“ – zavapila je u sobi i nekako se došetala do torbe sa svojim stvarima.
Oprostite što Vam smetam, mlada damo – čula je nečiji glas iz blizine. Čovek je stajao tik do mesta na kojem je „parkirala“ svoju opremu.
O čemu pričate? Došli ste tu i gledate me, ja zaista ne znam... – počela je Mirjana po drugi put u roku od sat vremena da plače.
Hteo sam da Vas pozdravim, verovatno ste novi ovde – nije se dao zbuniti Mirin sagovornik.
Otkud znate, Vi me pratite! – uzviknula je ova dvadesetpetogodišnja devojka.
Opustite se, prilično je toplo ovde, da li želite možda limunadu ili kafu? – izneo je ponudu čovek predstavivši se kao Mirko.
Ja sam Mirjana i samo želim da me ostavite na miru – reče ona dok je zadnjicu spuštala na vrući peškir.
Dobro, ukoliko se ipak predomislite, biću u hladovini, u ovom kafiću – smireno je pokazao Mirko na bar iza njihovih leđa.
Kada je malo bolje pogledala ambijent u kojem se našla, Mira je shvatila da nije pogrešila što se odvojila od Olje i Jelene na putu za ovu plažu. Za čas je pogledala u Mirkovom pravcu, a njen novi poznanik joj se osmehivao i rukom ju je pozvao da mu se priključi u kafiću.
Mirko, izvinite što sam Vam se onako obratila pre nekoliko minuta – rekla je Mirjana glasom punim izvinjavanja.
Po prvi put sam ovde, moje drugarice nisu želele da mi se priključe, sama sam... – nastavila je Mira da objašnjava svoje ponašanje.
Mirjana, opustite se! Niste sami, vidite li koliko je ovde sveta – odgovorio joj je Mirko pokazujući rukom na ostale nudiste.
Predveče u Apartmanu, Olivera i Jelena su primetile da je Mira bila veoma zadovoljna...
Mirjana, reci mi molim te, kako si provela dan? Nismo se baš često viđali od kada smo došli na letovanje – stigla je da sarkastično primeti Olja kada su tri drugarice bile na okupu.
Da, Miro, zvala je i tvoja mama, rekli smo da si dobro, ali kako si stvarno... – upitala je svoju koleginicu Jelena.
Ma, ništa! Mirko je veoma pažljiv prema meni, a tamo baš niko nikog ne gleda... – započela je Mirjana opširniju priču o svojim utiscima s nudističke plaže.
Oko sedam ujutro narednog dana, Olivera je sedela na terasi. Ispijajući prvu jutarnju kafu, setila se šta joj je Mira sinoć pričala. Njena je koleginica bila toliko oduševljena druženjima sa nudistima, da je i Olivera poželela da postane nudistica. Nekada davno, davno, i ona se kao dete sunčala naga, ali su sada ta vremena samo uspomene...
Olivera je otišla do Jelenine sobe. Probudila ju je i uz poljubac šapnula joj je svoj današnji plan. Potom je okolnim putem stigla na nudističku plažu...
Pretpostavila je, na osnovu Mirinog opisa, da se iza glavne nudističke plaže nalazi još jedna uvala. Kako rano ujutro ovde nikoga nije bilo, opušteno je skinula kupaći kostim i pošla prema moru. Posle nekoliko minuta, Olivera je dobila društvo u kamenitoj uvali...
Ljubavi, jedva sam čekala da stigneš ovamo, nije ti bilo teško da pronađeš put ? – Olivera je pitanje uputila koleginici sa studija s kojom je stigla na ovo letovanje.
Ma, nije bilo problema! Mira je juče sve objasnila. Znaš, kada je rekla da je baš ovde srela još jedan ženski ljubavni par, znala sam da će ovo biti idealno mesto za opuštanje – odgovorila joj je Jelena.
Dve drugarice su u vodi započele strasnu ljubavnu igru da bi je nastavile na obali prosutoj kamenčićima...
I tako, Mirjana, pre više godina sam se zaposlio... – počeo je Mirko s pričom, dok su se njih dvoje primicali toj većoj plaži namenjenoj nudistima.
Čekaj ! – uzviknula je Mira dok su prolazili pored manje uvale u kojoj je Mira primetila Oliveru i Jelenu.
Oh, užasno – uhvatio je Mirko Mirin pogled.
Da, ovde ima i lezbejki, i srećom one imaju svoj deo pa tako niko nikom ne smeta...


Sale iz Novog Sada
salens
Reg. korisnik(ca) / Reg. user
Reg. korisnik(ca) / Reg. user
 
Postovi: 39
Pridružen/a: 08 lis 2011 21:57
Spol: Muški

Re: Zadovoljstvo

PostPostao/la saturn57 » 03 ruj 2012 14:50

Hahaha lepa prica!
saturn57
 

Re: Zadovoljstvo

PostPostao/la Manuel21 » 18 ruj 2012 14:09

Ljepo sastavljeno!
Manuel21
 


Natrag na Sve ostalo

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

cron