[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
Croatia Naturally Forum • Pogledaj temu - Molim pomoć
Stranica: 1/1.

Molim pomoć

PostPostano: 05 srp 2011 13:22
Postao/la Sandokan
Kad uđem u forum, nisu mi označeni nepročitani postovi i teme. Istina, pročitao sam ih prije registracije, ali to ne bi smjelo imat utjecaja.

Re: Molim pomoć

PostPostano: 05 srp 2011 16:50
Postao/la CroNat
Ne znam u čemu bi mogao biti problem, kod mene radi u redu. Nakon ulogiravanja, svaka tema s nepročitanim postom treba biti označena s crvenom ikonicom kao što je ova: slika

Isto tako, na vrhu početne stranice foruma Početna nalazi se link Aktivne teme u kojem se nalaze sve teme aktivne unazad sedam dana.

Re: Molim pomoć

PostPostano: 05 srp 2011 22:37
Postao/la Sandokan
Sad mi radi normalno. Pokazalo mi je bilo sve teme kao pročitane, iako nisam još bio ni registriran, kamo li ulogiran. Ako nije tako u postavkama, onda je forum tako napravljen.

Re: Molim pomoć

PostPostano: 06 srp 2011 06:20
Postao/la CroNat
Oznake za teme s nepročitanim postovima mogu vidjeti samo registrirani i ulogirani korisnici i to, ako se ne varam, od drugog posjeta. Gosti, tj. neulogirani korisnici ne mogu vidjeti te oznake.

Re: Molim pomoć

PostPostano: 06 srp 2011 07:36
Postao/la Sandokan
CroNat je napisao/la:Oznake za teme s nepročitanim postovima mogu vidjeti samo registrirani i ulogirani korisnici i to, ako se ne varam, od drugog posjeta. Gosti, tj. neulogirani korisnici ne mogu vidjeti te oznake.

Aha. Znači, ako ih mogu vidjeti od drugog posjeta, zato ih nisam vidio prilikom prvog. Onda je u redu.

Re: Molim pomoć

PostPostano: 07 srp 2011 08:50
Postao/la CroNat
Pa da, tako je valjda podešeno, jer kada se netko prvi put ulogira, sve je nepročitano. Nakon prvog posjeta forum označava nove postove od prethodnog posjeta.

Re: Molim pomoć

PostPostano: 07 srp 2011 22:23
Postao/la Sandokan
U stvari se valjda smatra da je sve pročitao prije registracije. To nije problem ovdje, gdje se brzo može sve pročitat. Ali je tamo gdje ima na tisuće postova. Ako se i to jednom dogodi, vjerovatno se može podesit u opcijama.