[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/hr/common.php:1)
Croatia Naturally Forum • Pogledaj temu - Aktivirajmo se svi!
Stranica: 1/1.

Aktivirajmo se svi!

PostPostano: 13 svi 2014 14:44
Postao/la allegronudy
Drage nudistice i nudisti! Približava se ljeto,već bi trebali planirati FKK ljetovanje,a čini mi se da smo upali u nekekvu kolotečinu i da je aktivnost na forumu vrlo mala. Tu prvenstveno mislim na sebe,kao da me ovo kišno vrijeme uspavalo. Ove godine planiram ići na Otok Brač pa me zanima da li osim plaže Paklina na Bolu ima na otoku još koja lijepa nudistička plaža,a možda i nudistički kamp,mada mi se čini da kamp na Braču nema. Moram priznati da sam očekivao da će predsjednik DNH prijavom na naš forum predložiti neke inicijative i ideje,ali to je za sada izostalo. Zajedno možemo puno toga napraviti i zato aktivirajmo se svi! :skini

Re: Aktivirajmo se svi!

PostPostano: 13 svi 2014 19:21
Postao/la mateo01
Zapadno od zlatnog rata prekrasna nudistička plaža a malih uvala i osamljenih mjesta koliko želiš.

LP

Re: Aktivirajmo se svi!

PostPostano: 14 svi 2014 12:16
Postao/la mladi17
Kampova nema, ali lijepih plažica zapadno od zlatnog rata stvarno ima ako želiš bit osamljen, a Paklina je najveća i s najviše ljudi :)

Re: Aktivirajmo se svi!

PostPostano: 20 svi 2014 12:11
Postao/la allegronudy
Hvala na korisnim informacijama! Svakao ću ovo ljeto posjetiti Paklinu,a i male plažice koje su zapadno od nje. :good3

Re: Aktivirajmo se svi!

PostPostano: 21 svi 2014 15:30
Postao/la mladi17
Nema na čemu :) Ja sam svako ljeto tamo :D

Re: Aktivirajmo se svi!

PostPostano: 14 tra 2015 14:44
Postao/la allegronudy
Drage nudistice i nudisti! Ne znam što se s ovim forumom događa, a zapravo problem je što se ništa ne događa. Aktivirajte se drage nudistice i nudusti! :skini Ima toliko tema,ima toliko problema,ima toliko toga što bi se trebalo napraviti na hrvatskoj FKK sceni da svima bude ljepše i bolje! Zajedno možemo puno toga napraviti za nudistički pokret i za sve nas zajedno! Aktivirajmo se svi zajedno za boljitak nudizma u Hrvatskoj! :skini